Pollastre "GROC CATALÀ"

El Pollastre Groc Català s'alimenta a base de cereals, té pocs greixos i les proteïnes que el nostre organisme necessita, és per això que és molt saludable. Podeu cuinar-lo de diferents maneres i gaudir-ne en cada plat.

DE CASA NOSTRE, Criat en granges catalanes, el seu sabor és inconfusible. És un pollastre d'aquí, perquè és nascut, criat i sacrificat a Catalunya, un pollastre amb garantia de traçabilitat 100% catalana.

MÉS RESPECTUÓS AMB EL MEDI AMBIENT, no l'hem de transportar des d'altres indrets. Per aquest fet, estalviem combustible i produïm menys contaminació.

La presentació és la tradicional catalana, amb la canal parcialment eviscerada (sense intestins, amb vísceres, amb cap i sense potes) i també trossejat, de venda a les carnisseries i als mercats, amb atenció personalitzada al client, on es prepara el producte artesanalment.

CONTROLS DE QUALITAT: es sotmés a rigorosos controls de sanitat durant tot el procés d'engreix, sacrifici i distribució, per garantir en tot moment la seva naturalitat i excel·lent qualitat.

Totes les granges d'on prové el Pollastre Groc Català estan controlades i certificades per l'entitat LDG - CER, empresa certificadora acreditada pel Departament d'Agricultura i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.

El presentem en 3 varietats, Sencer o Trossejat:

Pollastre 1ª

Pollastre "El Més Natur" (màxima selecció)

Pollastre HALAL (segons ritual islàmic)

IniciNosaltres On trobar-nos Els nostres productesContactar Enllaços
Història i Imatges
Situació
Pollastre "Goc Català "
Pollastre "El Rei del Galliner"
Conill, Especejat i Elaborat
Elaborats 100% carn de pollastre
Pollastre Ecològic
Pollastre Groc Catala
El Rei del Galliner
CCPAE
Pollo Ecológico del Cinca
Viu Bé Ecològic
Copons
Blog Llepadits
Intercun